Sunnuntai 21.07.2024 - vko 29 15:35:51

Tuotemerkit

Rengaspörssi edustaa seuraavia tuotemerkkejä.

DUNLOP

Dunlopin yli 125-vuotinen menestystarina sai alkunsa, kun irlantilainen eläinlääkäri herra John Boyd Dunlop patentoi ilmalla paineistetun polkupyöränrenkaan. Siitä lähtien Dunlop on ollut yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista rengasvalmistajista. Nykyisin Dunlop tunnetaan, paitsi huippuluokan teknologiastaan, yhteistyöstään maailman johtavien urheiluautovalmistajien kanssa. Ensiasennustoimitukset huipputehokkaisiin urheiluautoihin mahdolllistaa Dunlopin vuosikymmeniä jatkunut kehitystyö rata-autoilun parissa. Lisäksi Dunlop on maailman johtava rengastoimittaja ratamoottoripyöräilyn eri kilpailuluokkiin. Kilparadoilta kertynyt osaaminen sekä huippuluokan valmistusteknologia yhdistyvät myös renkaissa, joita valmistetaan normaaliin maantieliikenteeseen. Eipä siis ihme, että Dunlop renkaat menestyvät vuodesta toiseen erinomaisesti myös autolehtien vertailutesteissä.

NEXEN TIRE

Korealainen Nexen Tire tunnetaan korkealaatuisista renkaistaan, joiden EU-Rengasmerkintäarvot ovat premium-luokkaa. Nexen Tire on menestynyt erinomaisesti eurooppalaisissa rengastesteissä ja saanut useita globaaleja innovaatio- ja muotoilupalkintoja. Nexen Tire on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava rengasvalmistaja ja se on kovaa vauhtia valloittamassa myös Eurooppalaisia rengasmarkkinoita.

Syksyllä 2015 Nexen alkoi rakentamaan Tsekkiin maailman nykyaikaisinta, täysautomatisoitua rengastehdasta, jonka vuosituotanto tulee kasvamaan lähivuosina yli 20.000.000 renkaaseen. Tehtaan tuotanto käynnistyy syksyllä 2018.

Nexen Tire on myös erittäin yleinen uusien autojen ensiasennusrengas. Nexen toimittaa renkaita mm. VAG-konsernille, Renaultille, Kialle, Hyundaille, Mitsubishille ja monelle muulle Suomessakin yleiselle automerkille. Arvostettuja OE-hyväksyntiä on saatu myös esim. Porchelta, joka alkoi toimittamaan Cayanne mallejaan Nexen Tire renkain syksyllä 2016 ja keväällä 2018 toimitukset laajenivat myös Macan mallistoon.

Tuotevalikoima kattaa kaikki segmentit alkaen T-luokasta aina huippusuorituskykyisiin SUV-autojen UHP-renkaisiin asti. Nexen Tire valmistaa myös pohjoismaisiin, arktisiin oloihin suunniteltuja nasta- ja kitkarenkaita. Kaikki nykyiset nastarengasmallit on suunniteltu uusimpien pohjoismaisten nastamääräysten mukaisesti hyödyntäen nastasijoittelussa kulutuspinnan koko leveyttä. Renkaat nastoitetaan Suomessa kotimaisilla premium nastoilla.

Nexen tarjoaa huippulaatua kuluttajaystävällisillä hinnoilla.

ACHILLES

Achilles tuotemerkki sai alkunsa vuonna 1988 Indonesian kokeneimman rengasvalmistajan MASAN suojista. Sen tehtävänä oli kilpailla kansainvälisillä markkinoilla maailman tunnetuimpien rengasvalmistajien kanssa, joka tietysti vaatii, paitsi erinomaiset tuotteet, hyvän myynnintuen ja markkinoinnin sekä varmat toimitukset. Nykyisin Achilles valmistaa renkaita henkilöautoihin, maastureihin, paketti- ja kuorma-autoihin sekä teollisuuskäyttöön.

Aluksi teknisenä yhteistyökumppanina toimi Pirelli, joka sittemmin vaihtui Continentaliksi vuonna 1995. Näiden kahden perinteisen premium-valmistajan tuella Achilles pystyi luomaan osaavan tuotekehitysyksikön, jonka ansiosta kaikki tekniset allianssit myöhemmin purettiin ja Achilles nousi omille siivilleen.

Eurooppaan Achilles rantautui vuosikymmenen alussa ja nykyisin Achilles tarjoaa erinomaisen kesärengasvalikoiman ohella renkaita myös Pohjolan arktisiin talviolosuhteisiin. Achilles on erittäin aktiivinen markkinoinnissaan. Näkyvimpänä esimerkkinä tästä on sponsoriyhteistyö Paris Saint Germanin kanssa. Ranskalainen PSG on yksi Euroopan seuratuimmista jalkapallojoukkueista.

ZEETEX

Zeetex tuotemerkki on perustettu vuonna 2005. Valmistajan tuotevalikoimaan kuuluvat renkaiden lisäksi mm. akut ja voiteluaineet - yhteensä yli 500 eri artikkelia autoteollisuuteen. Zeetex on kansainvälinen tuotemerkki, pelkästään henkilöauton renkaita myydään yli 85 eri maahan yhteensä yli 800 asiakkaalle. Zeetex renkaat täyttävät tiukat kansainväliset laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Zeetex renkailla on seuraavat laatutodistukset: DOT (USA), E- MARK (Europe), REACH Europe), INMETRO (Brazil), GSO (Gulf), SONCAP (Nigeria) ja SNI (Indonesia).

EVENT

Event Tyres BV on perustettu vuonna 2005. Tuotevalikoiman muodostavat henkilöauton, maastoauton ja jakeluauton renkaat. Käyttämällä korkealuokkaisia valmistusmateriaaleja ja huippuosaamista, Event renkaat tarjoavat erittäin hyvän tuotteen edulliseen hintaan. Event renkaiden kokovalikoimaa ja pintamalleja laajennetaan jatkuvasti. Taukoamattoman tutkimus ja kehitystyön ansiosta Event Tyres BV pystyy tarjoamaan jatkuvasti uusia tuotteita muuttuville markkinoille.

ROTALLA

Rotalla renkaat valmistetaan Kiinassa Qingdao Gloryred International Trade Co., Ltd tehtaalla. Tehdas valmistaa henkilöauton renkaiden lisäksi kuorma-auton renkaita sekä maatalousrenkaita pääasiassa vientiin. Tehdas on perustettu vuonna 2008 ja se työllistää n. 1000 henkilöä.

INSA-TURBO

Industrias del Neumatico, S.A.U. on perheyritys, joka on toiminut renkaiden pinnoittajana yli 30 vuotta. Insa-Turbo renkaat ovat erittäin korkealaatuisia, niillä on sama takuu kuin uusilla renkailla. Insa - Turbolla on laaja tuotevalikoima uusiorenkaita, joka kattaa paitsi henkilö-, paketti ja kuorma-autojen renkaat myös huippusuositut 4x4-renkaat vaativaan harrastekäyttöön.

Industrias del Neumatico, S.A.U. tekee yhteistyötä Good Yearin ja Hankookin kanssa, joille molemmille pinnoitetaan kuorma-auton renkaita. Kaikki pinnoitukseen käytettävät kuorma-autonrenkaiden rungot tarkastetaan shearography tarkastusmenetelmällä, joka takaa luotettavan tuloksen. Olemme myyneet Insa-Turbo renkaita Suomessa ja muissa Pohjoismaissa jo lähes 30 vuotta.

Oy Euro-Tyres Finland Ltd  |  Sipiläntie 1-3  |  12380 Leppäkoski  |  Puh. (03) 6533 050  |  myynti @ rengasporssi.fi  |  Tietosuoja
Järjestelmän on toteuttanut Loocos Net Oy