Maanantai 18.03.2019 - vko 12 15:37:28

Rengashaku

Leveys/
ProfiiliR
Tuuma
Tyyppi
Jos haluamaasi tuotetta ei löytynyt, soita meille puh. 03 6533 050. Tavaraa on tulossa lisää varastoomme joka päivä.

Tuotemerkit

Rengaspörssi edustaa seuraavia tuotemerkkejä:

DUNLOP

Dunlop renkaat, rengasmarkkinoilla jo yli 120 vuotta! Dunlop renkailla on pitkä historia, vuonna 1888 John Boyd Dunlop keksi ensimmäisenä ilmalla täytettävän renkaan. Siitä lähtien Dunlop renkaat ovat olleet yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Dunlop renkaiden kehitys on kulkenut käsi kädessä moottoriurheilun kanssa. Moottoriurheilun parissa Dunlop renkaat ovat saavuttaneet erittäin hyviä tuloksia mm. 34 voittoa kuuluisassa Le Mans 24 h kilpailussa.

Euro-Tyres toimii Suomessa Dunlop -renkaiden ainoana tukkumyyjänä.

NEXEN

Heung-A tire perustutettiin vuonna 1942, myöhemmin tehdas on vaihtanut nimeä. Vuodesta 1999 nimi on ollut Nexen Tire Co, ltd. Vuonna 1987 Nexen -renkaat (silloin Woosung Group) ja Michelin Korea tekivät sopimuksen yhteisen teknologian käytöstä ja yhteistuotannosta, sopimus päättyi 1991. Nexen renkaat on palkittu useilla arvostetuilla valmistajan palkinnoilla. Nexen renkailla on omia tehtaita Koreassa ja Kiinassa. Nexen toimittaa myös ensiasennusrenkaita KIA - autotehtaisiin. Nexen tehtaan tavoite on olla 10 suurimman rengasvalmistajan joukossa vuonna 2015.

Euro-Tyres on tuonut Nexeniä maahan jo vuodesta 2005.

WESTLAKE

Oy Euro-Tyres Finland Ltd on toiminut tehtaan maahantuojana jo vuodesta 2005.

Westlake renkaat valmistetaan Kiinassa Hangzhou Zhongce Rubber Company Limited tehtaalla. Tehdas on toiminut jo vuodesta 1958 ja se on Kiinan 210. tärkein yritys, maailman 13. suurin rengastehdas. Hangzhou Zhongce Rubber Company Limited työllistää 9 tehtaassaan 25 000 työntekijää. Tavoitteena vuodelle 2012 on tuottaa 12 miljoonaa kuorma- ja linja-auton rengasta, 30 miljoonaa henkilö- ja pakettiauton rengasta, 5 miljoonaa teollisuusrengasta, 116 miljoonaa polku- ja moottoripyörän rengasta sekä 0,2 miljoonaa maatalousrengasta. Tavoitteena on olla 5 vuoden sisällä 5. suurin rengasalan yritys maailmassa.

EVENT

Event Tyres BV on perustettu vuonna 2005. Tuotevalikoimaan kuluu henkilöauton, maastoauton ja jakeluauton renkaat. Käyttämällä korkealuokkaisia valmistusmateriaaleja ja huippu osaamista, Event renkaat tarjoavat erittäin hyvän tuotteen edulliseen hintaan. Event renkaiden kokovalikoimaa ja pintamalleja laajennetaan jatkuvasti. Taukoamattoman tutkimus ja kehitystyön ansiosta Event Tyres BV pystyy tarjoamaan ajoissa uusia tuotteita muuttuville markkinoille.

ROTALLA

Rotalla renkaat valmistetaan Kiinassa Qingdao Gloryred International Trade Co., Ltd tehtaalla. Tehdas valmistaa henkilöauton renkaiden lisäksi kuorma-auton renkaita sekä maatalousrenkaita pääasiassa vientiin. Tehdas on perustettu vuonna 2008 ja se työllistää n. 1000 henkilöä.

INSA-TURBO UUSIORENKAAT

Industrias del Neumatico, S.A.U. on perheyritys, joka on toiminut renkaiden pinnoittajana yli 20 vuotta. Insa-Turbo renkaat ovat erittäin korkealaatuisia, niillä on sama takuu kuin uusilla renkailla. Insa - Turbo on laaja tuotevalikoima uusiorenkaita. Industrias del Neumatico, S.A.U. tekee yhteistyötä Good Yearin ja Hankookin kanssa, joille molemmille pinnoitetaan kuorma-auton renkaita. Kaikki pinnoitukseen käytettävät kuorma-auton rungot tarkastetaan shearography tarkastusmenetelmällä, joka takaa luotettavan tuloksen. Olemme myyneet Insa-Turbo renkaita Suomessa ja muissa pohjoismaissa lähes 20 vuotta.

Oy Euro-Tyres Finland Ltd  |  Sipiläntie 1-3  |  12380 Leppäkoski  |  Puh. (03) 6533 050  |  Fax (03) 6533 051  |  myynti @ rengasporssi.fi  |  Tietosuoja
Järjestelmän on toteuttanut Loocos Net Oy